És una pregunta que segur que més d’un és a fet i no és per menys què tan ràpid poden arribar?, doncs aquesta resposta ja va ser contestada ni menys a la Drone Racing League un escenari més que adient per a tal proesa

davant els milions de persones es va poder veure com l’anomenat DRL racer X competia en el concurs i en una demostració va establir el guinness world records al drone més ràpid fins al moment 288 quilòmetres

La drone Racing league (DRL) ya va por su segunda temporada y puede verse por el canal ESPN en el que se retransmite las carreras entre los drones más rápidos En un vídeo publicat per DRL, el jutge dels rècords Guinness contempla l’drone, el qual va aconseguir una velocitat màxima de 288 quilòmetres per hora, superant totes les expectatives. En el registre oficial, el rècord s’establirà amb una velocitat de 263 quilòmetres per hora perquè Guinness calcula una velocitat mitjana en un viatge de cent metres en el qual el drone havia de volar cap enrere i cap endavant.

La cursa de drones posa a competir a 16 joves per aconseguir un premi de 100.000 dòlars. Tots els avions no tripulats són dirigits pels usuaris a través d’unes ulleres de realitat virtual, amb les quals el pilot pot veure el recorregut del drone.

Els drones utilitzats solen tenir un preu entre els 500 i els 1.000 dòlars i les competicions es realitzen en diversos espais com centres comercials abandonats o estadis de futbol. Per poder guanyar la lliga és necessari, no solament tenir un avió potent, sinó també les habilitats necessàries per coordinar el que el pilot veu a través de les ulleres i dirigir el drone amb el comandament

És una pregunta que segur que més d’un és a fet i no és per menys què tan ràpid poden arribar?, doncs aquesta resposta ja va ser contestada ni menys a la Drone Racing League un escenari més que adient per a tal proesa.

davant els milions de persones es va poder veure com l’anomenat DRL racer X competia en el concurs i en una demostració va establir el guinness world records al drone més ràpid fins al moment 288 quilòmetres

La drone Racing league (DRL) ya va por su segunda temporada y puede verse por el canal ESPN en el que se retransmite les carreras entre els drones más rápidos En un vídeo publicat per DRL, el jutge dels rècords Guinness contempla l’drone, el qual va aconseguir una velocitat màxima de 288 quilòmetres per hora, superant totes les expectatives. En el registre oficial, el rècord s’establirà amb una velocitat de 263 quilòmetres per hora perquè Guinness calcula una velocitat mitjana en un viatge de cent metres en el qual el drone havia de volar cap enrere i cap endavant.

La cursa de drones posa a competir a 16 joves per aconseguir un premi de 100.000 dòlars. Tots els avions no tripulats són dirigits pels usuaris a través d’unes ulleres de realitat virtual, amb les quals el pilot pot veure el recorregut del drone.

Els drones utilitzats solen tenir un preu entre els 500 i els 1.000 dòlars i les competicions es realitzen en diversos espais com centres comercials abandonats o estadis de futbol. Per poder guanyar la lliga és necessari, no solament tenir un avió potent, sinó també les habilitats necessàries per coordinar el que el pilot veu a través de les ulleres i dirigir el drone amb el comandament.


Categories: BLOG

Deixa un comentari

Connectat amb:
Això és una botiga de mostra per poder fer proves — no es tramitaran comandes. Descartar